Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta

Lyme-kór - Borrelia, társfertőzések, Lyme-MSIDS, táplálkozás-ételallergiák-diéta, Lyme kezelés, gyógymódok, antibiotikum, homeopátia, természetgyógyászat, alternatív gyógyítás, keleti gyógymódok, Lyme tünetek menüről mindenüre, minden a Lyme-ról

 

HISZTAMIN NULLÁS TÁBLÁZAT

ÉVEKEN ÁT TESZTELVE, NEM OKOZOTT SOHA EGY NULLÁS SEM PANASZT.

Aki eddig eljut, már nagy eséllyel begyűjtötte a glutén-cöliákia-laktóz-kazein-glükóz-jód-műanyag-fém-na_glutamát-növényi és állati fehérje, élesztő stb. allergia leleteket is.

Ha nem, magán utat javaslok, nekem tb vonalon még a gluténérzékenységet sem találták, nem még a többit. Azért még a túlvilágon is hálás leszek a fölösleges gyomor és béltükrözésekért, főleg a kíméletlenséggel végzett tükrözésekért.

Szakértők menüpontben Budán Dr. Zonda Igor és laborja volt segítségemre minden allergia felderítésében. Hisztamint a Synlab labor találta meg. Tb vonalon még diéta tanácsot sem tudtak erre adni. Szinte minden hisztaminosnak magán laborban lesz meg a lelet. Tb vonalon ne akarjunk diétás tanácsokat kapni, ételallergiás boltokban engem előbb megtalálnak az érintettek, de ezzel a táblázattal is igyekszem segíteni. Ha valaki kórházba kerül és segítőkész a kezelőoorvos, fel fogja küldeni a hisztaminoshoz a dietetikust, aki ügyesen megoldja a nullás diétát. Nekem ezt eddig egyetlen kórházban sikerült megtapasztalnom. A többi kórház és klinika nem tudta biztosítani, ezért naponta kellett utazgatnom napi sok száz km-t. Bízom benne, lesz javulás e téren is.Kinyomtatva is oda lehet neki adni, de a weboldali link is elég jó fej, rugalmas dietetikusnak. Sütni vagy olivaolajjal, vagy kókuszolajjal, vagy garantáltan friss házi sertészsírral. A többi a táblázatban. A dietetikusoknek leoktatott táblázat nem jó, nálam első nap borzalmas hisztaminos rosszulléteket hozott. A dietetikusnak hála a továbbiakban legalább ez nem volt. Nálam fulladásos-szívrohamszerű rosszullétben mutatkozik meg a hisztaminos rosszullét, mellé borzalmas bél és gyomorgörcsökkel, nagyjából 12 órán át. Nem mindegy tehát.

Egyértelmű, hogy a hisztamin nullás egyben glutén-laktóz-glükóz-natrium glutamát-, napraforgó olaj-, normál ételízesítő-, élesztőmentes is egyben.

 

FONTOS!

- A NYERSANYAGOKAT - HÚST, NÖVÉNYT - FELDOLGOZÁST KÖVETŐEN 1 ÓRÁN BELÜL FAGYASZTANI KELL!

 

- AZ ELKÉSZÍTETT ÉTELEKET 1 ÓRÁN BELÜL KELL ELFOGYASZTANI! KÉSŐBB MÁR HISZTAMIN SZABADUL FEL. KÉSZÉTELT LEHŰTVE LEHET FAGYASZTANI, ÉTKEZÉS ELŐTT KÖZVETLENÜL KIVENNI OLVASZTÁSRA.

NÁLAM 5 FOKRA VAN ÁLLÍTVA A HŐTŐSZEKRÉNY, DE AZ ÍGY TÁROLT ÉTELEK IS HISZTAMINOS ROSSZULLÉTET OKOZNAK, SOK ÉVES HISZTAMINMENTES DIÉTÁVAL IS AZONNAL FAGYASZTANOM KELL ÉS ÉTKEZÉS ELŐTT KÖZVETLENÜL OLVASZTANI. 1 ÓRA ELTELTÉVEL KINT LÉVŐ, VAGY HŰTŐSZEKRÉNYBEN LÉVŐ ÉTELEK A MAI NAPIG 150 PULZUSOS, SZÍVSZORÍTÓS, FULLADÁSOS HISZTAMINOS ROSSZULLÉTET OKOZNAK DAO 2-VEL.

KÖSZÖNETEMET FEJEZEM KI AZ ORSZÁG EGYETLEN KÓRHÁZÁNAK, AHOL A MEGFELELŐ HISZTAMINMENTES DITÉTÁT BIZTOSÍTOTTÁK. A PROTOKOLLBAN LÉVŐ TÁBLÁZATBAN LÉVŐ NYERSANYAGOK NEM JÓK, HÁROMNEGYEDÜK HISZTAMINOS ROSSZULLÉTET OKOZ. KÖSZÖNÖM A DIETETIKUSNAK, HOGY AZ UKRÁN, JÓ TÁBLÁZAT ALAPJÁN BIZTOSÍTOTTÁK A DITÉTÁT!

Kedves oldal látogatók!

Mivel máig beazonosítatlan a mindenemet szétmaró méreg, jobbnál jobb kihívásokkal kell megbirkóznom. Hol lábak-kezek lebénulva, hol teljes siketség, dobhártya szétmarva, hol a szemgolyók szétmarva, véres szemmel eltűnt látás, ezért 3 hónap alatt segítőimmel kitaláltuk, miként tudok kommunikálni rugalmasan. Levelek olvasása nem működik látás nélkül. A +36304532960-as számot vegyék fel Viberen a partnerlistára. Üzenet küldésnél van jobb alsó sarokban egy mikrofon. A mikrofont benyomva tartva lehet rövid hangüzenetet küldeni. Amikor jön a segítő, a hangüzeneteket megmutatja, hangüzenettel tudok röviden, gyorsan válaszolni.

Akkor is működik, ha épp kórházban vagyok, előbb-utóbb jön valaki látó az elszeparált kórtermembe és segít. Válaszig türelmet kérek.

 

100-as Dao fölött 3 hónapnyi ditéta után lehet próbálkozni más ételekkel, 10-es Dao érték alatt be lehet rendezkedni az élet végéig tartandó szigorú nullás diétára. Pimaszul drága nyersanyagok, lisztek, ezért nem is értem, miért nem patikában lehet a mentes nyersanyagokat kapni közgyógy igazolványra, miért mindenről lemondva kell tartanunk igen keveset falatozva a szigorú diétát. Coeliakiával, laktózzal is illene valamilyen megoldást adnia a kormánynak, mint ahogy pl.  csípőprotézist ingyen biztosítani tb-re, úgy a mentes nyersanyagokat is. A másik oldal persze az, hogy fölöttébb aljas dolog 2-3 ezer forintért adni egy kg hisztaminmentes-gluténmentes kenyérlisztet, arany árban minden mentes ételt. Erre is kellene valamilyen szabályozás, ahogy pl. Németországban, Svájcban a normál lisztek árában kaphatóak a mentes lisztek, ételek is. Remélem, itt is meglesz erre is a megoldás.

Gyógyulást mindenkinek!

Marcsi

Itt is megtalálható vagyok.

Az eddigi és további segítségeket hálásan köszönöm!

https://www.facebook.com/marcsialkotasai/?ref=aymt_homepage_panel

 _______________________________________________

Tisztelt Látogató! 

Amennyiben Ön hasznosnak ítéli meg a weboldalt, a Lyme-kór felismerésében, gyógyulásban, megfelelő gyógymódok megtalálásában, mentes diétában a honlap Önnek segítségére van, kérem Ön is támogassa további munkámat és gyógyulásomat

3a Takarékszövetkezet - 69800157-15071787-00000000 - Forgács - megjegyzésben kérem a Támogatás szó feltüntetését.

Bitcoin wallet:

1FDp2xdpgDTQafydiypH1XYjNL9yoAqvQG

Köszönöm!

_________________________________________________________

h1.jpg

h2.jpg

h3.jpg

h4.jpg

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 155
Heti: 330
Havi: 3 767
Össz.: 164 691

Látogatottság növelés
Oldal: HISZTAMIN NULLÁS TÁBLÁZAT
Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta - © 2008 - 2018 - lyme.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lyme kór - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »