Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta

Lyme-kór - Borrelia, társfertőzések, Lyme-MSIDS, táplálkozás-ételallergiák-diéta, Lyme kezelés, gyógymódok, antibiotikum, homeopátia, természetgyógyászat, alternatív gyógyítás, keleti gyógymódok, Lyme tünetek menüről mindenüre, minden a Lyme-ról

 

Friss csípéskor mit tehetünk?200px-copyright.svg.png

 

  1. A befúródott, csípést okozó rovar azonnali eltávolítása.
  2. Csípés helyére azonnal felforrósított köpöly felhelyezése (ha nincs köpöly, helyette jó szolgálatot tehet a csecsemőknél használt orrszívó felforrósított kaucsuk tartálya).
  3. Alapos köpölyözést követően Tetran kenőcs és gyógyszertári szódabikarbónás langyos vizes oldatos párakötés felhelyezése a csípés helyére (több órára).
  4. Nincs rá garancia, hogy megóv a gyorsan terjedő fertőzéstől, de meg kell próbálni.
  5. Három nap elteltével gyógyszertári Lyme gyorstesz beszerzése és alkalmazása.
  6. Két-négy hét elteltével Lyme laborban vérvétel (Istenhegyi Klinika Budapesten - Western Blot Lyme teszt, vagy Synlab labor Elispot Lyme teszt az ország sok városában). A tb vonalon használt Elisa teszt az esetek nagy részében nem mutat valós eredményt, használhatatlan, megpróbálni persze meg lehet, veszíteni nem veszítünk vele, de ha negatív, azonnal magán vonalon elindulni, nem vesztegetve az időt!
  7. E-mailben kapod a leletet. Megkapva lépj a face Lyme betegek egymásért csoportba, ott betegek, orvosok, gyógyítók, hallgatók segítenek a leletet értelmezni. Ha a W.B. teszt, vagy Elispot teszt vérvétel eredménye szükségessé teszi, innen kezdve készülj fel, hogy a magyar egészségügy kizár, csak magán úton van esélyed, pl. Istenhegyi Klinika - Lyme ambulancia - időpont kérés -, de orvossal való találkozásig is alternatív gyógymódok (megfelelő menüpontban megtalálod a lehetőségeket), majd konzultáció után minimum 45-50 napos antibiotikum kúra - méregtelenítéssel, toxin kivezetéssel - sok mozgással, sok folyadék bevitellel - és hatalmas kitartás. Gyógyítók, orvosok, természetgyógyászok menüpontban orvosok és gyógyítók elérhetőségei tevékenységi kör szerint részletezve. Sok rossz napod lesz, amikor ki sem tudsz kelni az ágyból, de egy idő után javulás jön. Nagy-nagy türelem kell a betegtől is, de környezetétől is, akik nem értik, mi történt az egyik napról a másikra élő halottá vált, addig energiabombával. Ne felejtsük el, hogy nem a leletet, hanem a beteget kezeljük tünetek alapján!
  8. A kúrákat -, antibiotikumos és természetgyógyász módszereket váltva és többször kell alkalmazni a gyógyulásig.Alternatív megoldások és antibiotikumos kúrák alatt is rendkívül fontos a méregtelenítés, toxin kivezetés!
  9. Kezelések alatt ú.n. Herx reakciók léphetnek fel, azaz felerősödnek a Lyme tünetek, de nem szabad a kezelést abba hagyni, folytatni kell a Herx reakciók ellenére is. A Borellia baktériumok pusztulását jelzik a Herx rosszullétek, ami a gyógyulás szempontjából pozitívum. (Herx: új menüpont alatt részletezve, alternatív gyógymódok, homeopátiás gyógymódok, méregtelenítő módszerek, toxin kivezető módszerek új menüpont alatt részletezve.)

Számos Lyme kóros beteg további fertőzésekben is szenved vírusok, baktériumok, paraziták és gombák miatt, amelyek mind eltérő közérzeti zavarokhoz vezetnek, például a fibromyalgia, autoimmun betegségek, vagy a krónikus fáradtság szindróma tüneteit mutatják. Ezek a kórképek a szó szoros értelmében nem diagnózisok, inkább olyan tünetcsoportok elnevezésére szolgálnak, amelyek kiváltó okaira eddig még nem derült fény. Az egyik lehetséges magyarázat az immunrendszer többszörös fertőzésekre adott komplex válasza lehet. Erre utalnak az immunerősítő terápiák jó eredményei, de azoknak a pácienseknek a gyógyulása is, akiket fibromyalgia, autoimmun betegségek, vagy krónikus fáradtság tünetcsoport esetén antibiotikummal és természetgyógyászati módszerek kombinációival kezeltek. A tapasztalatok szerint a hagyományos orvoslás és a klasszikus természetgyógyászati módszerek egyénileg megválasztott kombinációja hozhat kielégítő terápiás eredményt, esetenként teljes gyógyulást, tünet és panaszmentességet.

__________________________________________________________

Tisztelt Látogató! 

Amennyiben Ön hasznosnak ítéli meg a weboldalt, a Lyme-kór felismerésében, gyógyulásban, megfelelő gyógymódok megtalálásában a honlap Önnek segítségére van, kérem Ön is támogassa további munkámat és gyógyulásomat

3a Takarékszövetkezet - 69800157-15071787-00000000 - Forgács - megjegyzésben kérem a Támogatás szó feltüntetését.

Bitcoin wallet:

1FDp2xdpgDTQafydiypH1XYjNL9yoAqvQG

Köszönöm!

 

 

6.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 155
Heti: 321
Havi: 3 758
Össz.: 164 682

Látogatottság növelés
Oldal: Friss csípéskor mit tehetsz?
Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta - © 2008 - 2018 - lyme.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: lyme kór - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »