Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta

Lyme-kór - Borrelia, társfertőzések, Lyme-MSIDS, táplálkozás-ételallergiák-diéta, Lyme kezelés, gyógymódok, antibiotikum, homeopátia, természetgyógyászat, alternatív gyógyítás, keleti gyógymódok, Lyme tünetek menüről mindenüre, minden a Lyme-ról

Otthon végezhető INGYENES legit bevétel gyűjtő Faucet tevékenységek, otthoni legit PTC (reklám néző) munkalehetőségek.

Free Bitcoin, dollár.

Kedves olvasók, kedves érdeklődők!
Lentebb pontokba szedve az eddig tesztelt, működő LEGIT lehetőségek.

SÁRGA: otthon végezhető reklám nézős PTC munka (MAGYAR OLDAL IS VAN!); KÉK: kattintásokkal gyűjtögető FAUCET-CLAIM oldalak.
A PTC OLDALAKAT MINDEN NAP, 24 ÓRÁNKÉNT KATTINTSD LE, NE CSAK EGYSZER! A Claim oldalakon 15-30-60 percenként tudsz kattintani. A kifizetés is tesztelve hónapok óta.

Sok kicsi sokra megy Vigyor

2017.szeptember közepéig felügyelve. Csak számítógépről végezhetőek a munkák. A gépem csütörtököt mondott, ezért kérlek, kedves tesztelő, jelezd, ha a lenti oldalak közül valamelyik megakad. Köszönöm!

 

Hozzávalók:

- számítógép (PC, vagy tablet, vagy laptop)

- internet elérés

- némi szabadidő - betegen, ágyban fekve is végezhető.

 

Ingyenes - FREE - pénzgyűjtő oldalak gyűjteménye, on-line munkák gyűjteménye.

Ahány link, annyi lehetőség. Mindegyiken érdemes regisztrálni, sok kicsi sokra megy.

Bitcoint gyűjtünk, vagy dollárt gyűjtünk, amit forintra tudunk váltani.

 Bitcoin forintra váltás pl. itt:

https://www.mrcoin.eu/hu/contact

oldalon, üzenetet küldve a kérelemhez, vagy ATM-nél, okostelefonnal.

Bitcoin: Nem kell tőle félni, nem harap, sok emberrel ellentétben megbízható, tőzsdén jegyzett virtuális valuta.  A bankok horribilis költségen működtetett tevékenységével szemben a Bitcoinhoz nem kellenek alkalmazottak, nem kellenek épületek, nem kellenek igazgatók, irodák, csupán számítógép. Bányászathoz is kezdhetsz, nem csak claim gyűjtögetésbe.

A Bitcoin pénztárca nyitás INGYENES, nincs számlavezetési díj és minimális a tranzakciókhoz számolt rendszerhasználati díj. Ahol dollárt gyűjtünk, oda szintén ingyenesen nyitható PayPal számlát kell nyitnunk a https://www.paypal.com/hu/home oldalon. A dollárban fizető oldalaknál kifizetés kéréshez a paypal számlához tartozó e-mail címet kell majd megadni.

Egyetlen ingyenes btc pénztárcát kell nyitnod itt:

https://blockchain.info/hu/wallet/#/ (ezen a linken nyiss pénztárcát, a más kiterjesztésű pénztárca oldalak közül sok átverés, ez eredeti, valós!)

 

A blockchain pénztárcád számát kell általában megadni és jelszót, amit máshol nem használsz.

A pénztárca szám nem azonos a blockchain ID-vel!

Az ID az, amit blockchain regisztrációkor e-mailben megkapsz. Ezt alaposan jegyezd fel, sokszor lesz rá szükséged, pl. a pénztárcádba belépéskor és a pénzgyűjtő oldalaknál regisztrációkor!

A tárca SZÁMÁT első pénztárca belépéskor látod, miután a KAP-ra kattintasz. Ezt is több helyre jegyezd fel, ez is sokszor kell majd, de a kettőt ne keverd össze. Kifizetés kérésekhez a pénztárca SZÁMA kell, pénztárcába belépéshez a pénztárca ID-je!
A megadott jelszót is több helyre, pontosan jegyezd fel, mert itt nincs lehetőséged elfelejtett jelszó esetén jelszó emlékeztető kérésre. Biztonsági szinteket is állíts be! A pénztárca biztonságos, még senkiét nem sikerült feltörni. Ha viszont a jelszavadat elhagyod, az olyan, mintha a fizikai pénztárcádat hagytad volna el, tehát többszörösen jegyezd meg a számmal és ID-vel együtt!

Lájkold a BTC oldalt facebook-on, úgy mindig értesülsz, ha új MŰKÖDŐ, legalább hat hónapon át TESZTELT btc gyűjtő lehetőség kerül az oldalra. Olyan btc gyűjtő oldalakon soha ne kezdj tevékenységbe, amik azzal kezdenek, hogy utalj nekik bitcoint, majd megduplázzák, az mind átverés!

Budapesten 2017. március 16-án három btc automata van, de egyre több helyen fogadják el a btc-t fizetőeszközként on-line rendeléseknél is.

 

1.

  http://btcclicks.com/?r=9e5e47d1
MŰKÖDŐ INGYENES otthoni on-line PTC munkalehetőség. SZAPORA!
Reklámok olvasásáért fizetés. Naponta többször kapsz új reklámokat, amiket meg kell nézni, majd chapta. Ha eléred a 0.1 mBtc-t, kifizetést kérsz (WITHDRAW a kifizetés minden oldalon). BTC pénztárca ID-je és száma legyen kéznél! Saját referencia linkeddel hívd meg Te is ismerőseidet, utánuk jutalékot kapsz.

 

 

2. KIRÁLY OLDAL

BTC ingyen Claim lottó. Óránként lehet játszani. MINDEN KATTINTÁS NYER! Naponta akár 1 BTC-t is nyerhetsz, ami október végén 1 millió 400 EZER FORINT!

Claim oldal.

Itt regisztrálj ingyen:

https://freebitco.in/?r=3797665
Az oldal felső sori menüjében látod a FREE BTC linket. Kattints arra. Megjelenik egy táblázat, amiben láthatod sávonként a nyereményeket. Alatta: nem vagyok robot - kattints rá! Felugrik egy ablak, fotókkal. Válaszd ki a fotók közül azokat a képeket, amiket megadnak. Ha megvan, kattints a fotók alatt a tovább-ra. A nem vagyok robot felirat előtt a kis kockában megjelenik egy zöld pipa. Máris pörgethetsz. Sávonként vannak a nyeremények, azonnal az egyenlegedhez kerül a kipörgetett nyeremény. Óránként tudsz pörgetni. A WITHDRAW-ra (kifizetésre) kattintva be tudod állítani, hogy automatikusan utalja a megnyert összeget vasárnaponként. Feltétel, hogy adott héten elérd a kifizetési összeget, ami itt 0.0003 Btc.
Hangjelzést tudsz beállítani, így nem kell nézegetni, hogy letelt-e már az egy óra, hangjelzés figyelmeztet, hogy letelt az egy óra, ismét tudsz játszani.
Minden játékkal kapsz a nyeremény mellé REWARD pontokat is. Ez azért fontos, mert tudod sokszorozni a sávonkénti nyereményeket a pontokkal. A menüben - fent - kattints a REWARDS linkre. Fent látod, hány rewarsd pontod gyűlt már össze. A lap közepén kattints a FREE BTC BONUS-ra. A pontjaidnak megfelelően válaszd ki, hányszoros szorzóval akarsz tovább játszani. Amennyit a pontjaid engednek, azt megjelölheted. A meglévő pontjaidnak megfelelő mező jobb oldalán kattints REDEEM linkre. Máris visszajutsz a FREE BTC linkre és látod, hogy a következő 24 órában hányszoros szorzóval pörgetsz a játékban. Minden vasárnap van kifizetés.

Saját referencia linkeddel hívd meg Te is ismerőseidet, utánuk jutalékot kapsz.

 

 

2/2.

Óránként lehet játszani, sávos nyeremény, minden kattintás nyer! BTC.

https://www.swissadspaysfaucet.com/faucet/?ref=Gyujtogeto

 

2/3.

Claim 30 percenként, plusz raffle óránként. Sávos nyeremény.

Kifizetést 100 ezer satoshit elérve érdemes kérni, úgy nincs fee.
 
 
 
2/4.
Claim 30 percenként, raffle óránként.
 

 

3.

Itt tudsz regisztrálni:
http://bitfun.co/?ref=3C867443C5FB
Btc gyűjtő Claim. Regisztrációt követően fent a GAMES linkre kattints. SZAPORA!

Claim now: majd kattintasz, hogy nem vagy gép, kiválasztod a kért fotókat és ismét kattintasz.
5 percenként tudsz játszani.
A legtöbb satoshit adja kattintásonként az eddigi lehetőségek közül, gyorsan össze lehet vele gyűjteni a New Age Bank legkisebb kártyájára a tőkét (erről lentebb). Saját ref.linkedet közzé téve az utánad regisztráltak után jutalékot is kapsz pluszban. 

 

4.

Szitén ingyenes Claim, szintén gyorsan összegyűlik a minimál kifizethető összeg. SZAPORA!

Bonusbitcoin: 10000 satoshit már ki lehet kérni Btc számlára. 24 órán belül rajta van. A blockchain pénztárca számát add meg, ne az ID-jét!
BonusBitcoin-ra itt tudsz regisztrálni INGYEN:
http://bonusbitcoin.co/?ref=18C54814F29C

Saját ref.linkedet közzé téve az utánad regisztráltak után jutalékot is kapsz pluszban.

 

5.

http://claimbtc.com/?r=2d9b18a774 - másol-beilleszt!
Regisztráció ingyen, majd e-mailben megerősíteni.
20 percenként - nem vagyok robot - az alul lévő linkre kattintani, ha elfogadja, hogy nem vagy robot - a pörgetett összeg azonnal megjelenik fent, a név mellett. Szapora ez is, valóban utal 24 órán belül! 20 ezer satoshinál van kifizetés szokásos módon kérve.
Eddig a szokásos btc ingyen gyűjtős Claim oldal.
Innen kezdve jön a játék rész:
itt van sokszorozási (vagy minden veszítesz) lehetőség, vagy nullázási, ahogy a szerencse hozza. Mi épp most nulláztuk le az eddig pörgetett 18 ezer satoshit.
A meglévő egyenleget a Multiply btc linkre kattintva lehet sokszorozni, vagy elveszíteni.
11-szeres a max szorzó, vagy a max-ra, vagy 2-3-4 .... -ra kattintani, majd a pohárra klikkelni. Ha háromszor nyer, utána bead egy dobókockákat ábrázoló oldalt. A dobókockák közül hármat ki kell választani, majd a pohárra klikkelni. ha a három megjelölt dobókockával egyező kockát dobsz, nyert. Hatszor kell dobni. Ha mind a hatszor eltalálod a három előre kijelölt kockát, akkor az első alkalommal megjelölt szorzóval nyertél, a meglévő satoshidat beszorozza és máris 11-szer - 2-szer stb. több satoshid van. Ha viszont nem találod el az általad kijelölt kockák közül egyiket sem, hiába nyertél már addig 0,7 btc-t, ahogy mi jártunk, nullázza az egyenleget. Tehát mindent, vagy semmit alapon működik a játék része. Betenni semmit nem kell, amit addig pörgettél, azzal tudsz játszani. De nem kötelező játszani, a Claim fülön látod, hogy mikor telik a húsz perc, 20 percenként alap játékot tudsz játszani. Önmagában ingyen btc lehetőségnek is remek.

 

6.

Otthon végezhető, valós PTC munka reklámok olvasásával.
https://www.neobux.com/?r=JozsefFori
* 0,001$-0,01$ minden linkért (Standard felhasználóknál)
* napi 4-40 link
* 50% a reffek után
* 2$-tól fizet Paypal számlára
* magyar fórum
* refferer vásárlás
FONTOS, hogy minden nap kattintsd le a reklámokat!
Hogyan működik?
Regisztrálás után, reklámokat kell nézegetned, napi 4-40 darabot ,amiért kisebb összeget utalnak neked. Amint összejött a minimum kifizetési összeg, azaz a 2$, azonnal átutalják neked a virtuális bankba (PayPal). A hirdetéseket regisztráció után, a neved alatti linkre kattintva kapod meg, majd a színesen világító reklámra kell kattintani. Ha megjelenik a piros pont, a pontra, majd a felugró ablakban lévő reklám oldalnál megvárod, amíg fent megjelenik az Exit felirat. Addig nézd a reklámokat sorra, amíg el nem fogy az összes színes reklámkocka. Naponta egyszer-kétszer kapsz új reklámokat, mindig kattints jobb felső sarokban a neved alatti linkre az új reklámok betöltéséhez. Paypal számlát ingyen tudsz nyitni, a mail címed kell hozzá. Kifizetéshez is a mail címedet kell majd megadni.

 

 

7.

http://moonbit.co.in/?ref=6cee2dc65ec0

SZAPORA! Ingyenes bitcoin gyűjtő Claim oldal.

Regisztráció után 5 percenként kattinthatsz a Claim now-ra, majd Nem vagyok robot. Kifizetés 20 ezer satoshitól, nevedre kattintva, majd Withdraw-ra kattintva

 

8.
http://takefreebitcoin.com/?r=5e43497ac9

Ingyenes bitcoin gyűjtő Claim oldal.

Regisztráció után 5 percenként kattinthatsz a Claim-ra, majd Nem vagyok robot. Kifizetés 20 ezer satoshitól, nevedre kattintva, majd Withdraw-ra kattintva. 24 órán belül megkapod.

 

9.

Otthon végezhető PTC munka, reklám oldalak olvasása. SZAPORA!

Regisztráció itt:

https://bitsforclicks.com/?r=4AN4Z09KWQ3N8KM

Ref.jutalékot kapsz, ha közzé teszek saját ref.linkedet.

Wiew ads-ra kattintva megjelenik a reklámoldalak listája, amiket egyesével kell végig kattintani.

Kifizetés nevedre kattintva Cashout-ra kattintva, ha eléri az egyenleg a 0.15 mBtc-t.

 

 

10.

Otthoni munka, PTC reklám oldalak nézegetése.

IGEN SZAPORA!

Tesztelve, fizet.
https://adbtc.top/r/l/59828
Napi 50 ezer satoshit lehet vele összeszedni. Reklám nézés. Reg-hez pénztárca szám kell, de a belépéshez mail cím!!!!!!!!! belépés után a fölső surf ads-ra kattintani, azzal adja be a reklám oldalakat. Meg kell várni, amíg a számláló nulláz, akkor adja hozzá az egyenleghez. Minden nullázás után a Start-ra kell kattintani.
Kifizetés kérés szokásos módon. Igen szapora.

 

 

11.

Otthon végezhető PTC munka

Reklámoldalak nézése - SZAPORA

http://coinbulb.com/?r=Gyujtogeto

Regisztráció után Wiew Ads-ra kattintani. Beírni az ablakban megjelö szöveget, majd megvárni, amíg betölt a reklám oldal. Ha lejárt az oldalhoz adott másodperc, a lap alján a piros linkre kattintani.

Kifizetés: CoinBulb linkre kattintva az oldal bal felső sarkában, majd Withdraw. Beállításoknál pénztárca számot megadni.

 

 

12.

Otthon végezhető PTC munka reklám oldalak olvasása, plusz chapta kóddal Claim újabb satoshik gyűjtögetése - kettő az egyben oldal, szapora.

http://btcpenta.com/start?rid=QW3p3Dc9

Regisztráció után belépés mail címmel, jelszóval, majd WIEW ADS-ra kattintva az összes reklám oldalt lekattintani. Fölül az ADMIN fülre kettintani először, ezzel igazolod, hogy Te vagy Te. Utána sorra a reklám site-okat.

Ha kész az összes reklám oldal megtekintés, COLLECT BTC-re kattintva chapta és pörgetni. 15 percenként lehet pörgetni, utána ismét megnézni, adott-e hozzá új reklám oldalt. Level szintenként lehet fölfelé haladni. Sávonként szaporodnak a kapható satoshik. Level 1-ről Level 2-re megfelelő számú reklám oldal kattintással és megfelelő chapta-val lehet fentebb lépni. Level 1-en szorgalom kell, Level 2 után már SZAPORA.

 

 13.

http://www.indexclix.com/?ref=Gyujtogeto

Otthoni PTC munka. Reklám oldalak olvasása. Igen szapora.

Regisztráció, majd belépés mail címmel. Earn Money/Wiew Advertisemens - katt. Megjelennek a reklám oldalak bannerei. Végig kattintani az összesre.Felugró ablakban jelenik meg a reklám oldal, ha a számláló végig fut, a fejjel lefelé álló figurára kattintani, oldalt bezárni. Végig menni mindegyik hirdetésen.

Ha kész, Earn Money/Indexgrid - fotó jelenik meg, kockákkal. 25-ször kattintani a kockákra. Dollárban számol. Dollár mellett minden kattintás után pontokat is számol. A pontokat is be lehet váltani dollárra. Hirdetni is lehet az oldalon, többfunkciós.

 

 

 14.

MAGYAR PTC oldal!

http://tutituriptc.xyz/?ref=Gyujtogeto
Szokásos reklám nézegetés, a szokásostól magasabb oldalankénti jutalékkal.
Regisztráció után BELÉPÉS, majd MUNKA. Reklám oldalak végig kattintása. 24 óránként ismétlés. Dollár, PayPal szükséges hozzá.

 

 

15.

PTC oldal, reklám nézés.

http://www.btc4bux.com/?ref=Gyujtogeto

Regisztráció, belépés. Chapta, majd Surf Ads. Reklám oldalak lekattintása. Bitcoin Wallet kell hozzá.

 

 

 16.

PTC, reklám nézés, szokásos felállásban:

http://www.guruclix.com/?ref=Gyujtogeto

 Regisztráció, belépés. Chapta, majd Surf Ads. Reklám oldalak lekattintása. Dollár.

 

btc_ingyen_munka.png

Vigyor

 

Oldal: Mi a Lyme kór? Miről lehet felismerni?
Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta - © 2008 - 2017 - lyme.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 76
Heti: 605
Havi: 1 496
Össz.: 167 416

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Otthon végezhető legit munkalehetőségek gyűjteménye
Lyme-kór - Borrelia és társfertőzések, Lyme-MSIDS, gyógymódok, diéta - © 2008 - 2018 - lyme.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: herxheimer reakció - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »